Den tidligere Chelsea spiller er hvad man godt kan kalde en legende. Han er nu global ambasaddør for en af hovedsponsorerne i London klubben. Læs mere her.

Det forholder sig nemlig sådan,at Chelsea legende Didier Drogba er blevet ny global ambassadør for Yokohoma. De er en del af den officielle aftale med Stamford Brdige klubben og en del af den ny promoverings kampagne.

Det er en kampagne, der kommer til at strække sig helt til Indien, Malaysia, Vietnam og til Frankrig og Iberia. Drogba skal her fungere som en VIP spiller og gæst, hvor interesserede kunder kan få muligheden for at møde den nu pensionerede fodboldspiller.

“Chelsea har været og er stadig en stor del af mit liv og min karriere. Jeg er meget stolt over at kunne fortsat promovere klubben og være med til opleve dens popularitet over hele verden. ” har Didier Drogba sagt om aftalen.

Han fortsætter: ” Jeg ser frem til og glæder mig til at arbejde med Chelsea FC og Yokohoma i denne her kampagne. Jeg glæder mig i sær til at møde de folk, der står bag Yokohoma og alle klubbens fans i hele verden. “

Drogba

Yokohoma er lige nu i gang med deres fjerde sæson sammen med Chelsea, hvor de er sponsorer og trøje sponsorer.

“Siden vi blev partnere med Chelsea tilbage i 2015 er samarbejdet mellem klubben og Yokohoma blot blevet stærkere og stærkere. ” har Chris Townsend udtalt om aftalen.

“Vi er henrykte over at arbejde sammen om den nye kampagne over hele verden. Yokohoma bliver det første globale brand, som skal fokusere på at øge salget over hele verden. “

Drogba var i alt ni år i Chelsea – men over to omgange. Han vandt fire PL-titler, fire FA Cups og to League Cups og én Champions League. Han vandt derudover også to PL- gyldne støvler og blev udnævnt hele to gange til årets afrikanske spiller i udlandet.