Chelsea har over de sidste par sæsoner sagt farvel til nogle af klubbens største legender, heriblandt Frank Lampard, John Terry og ikke mindst Didier Drogba. 

AF KRISTIAN PARIS

Den tidligere Chelsea kaptajn John Terry ser ud til at tage næste skridt i sin karriere, som han tidligere afslørede ikke skulle fortsætte i Chelsea, ved at skifte til the Championship klubben Aston Villa – også i London.

 

Terry blev tidligere på sidste måned sat fri, eftersom hans kontrakt med Chelsea udløb. Og
siden sdiste fredag er den aldrende englænder altså blevet sat i forbindelse med Birmingham –
et bud fra Harry Redknapp (tidligere landsholdstræner) og også Aston Villa.

 

Ifølge Sky Sports kan veteranen allerede blive præstenteret som ny Villa spiller på tirsdag – det varierer dog af det medie du læser.

Daily Telegraph har afsløret, at det kan blive så tidligt som en dag, mandag. De slår også fast, Terry har afslået tilbud fra klubber som West Bromwich, Swansea og tyrkiske Galatasaray. Derfor rygtes det nu, at Terry vil tage i mod en aftale, der sikrer ham omkring 550 tusinde kroner om ugen-

Ligeledes har der også været rygter, der keder englænderen sammen med et skifte væk fra de britiske øer. Klubber i USA og sågar i Kina har meldt sin interesse.

Chelsea v Sunderland - Premier League

Men han forventes at have første møde med Villa managere Steve Bruce i Portugal indenfor de næste to uger.

Villa, der sluttede på 13. pladsen i landets andenbedste række, vil gøre alt, hvad de kan for at vende tilbage til landet bedste række, som de har været en del af i flere årtier.

Terry, der ikke særlig involveret i Chelseas Premier League sejr i fjor, men han har stadig en enorm indvirkning og erfaring på holdet.