Angriberen Aubameyang fra Borussia Dortmund har været rygtet til næsten en hver europæisk topklub det seneste års tid, men han er fortsat at finde i Bundesliga-klubben. Om han skifter i dette transfervindue er ikke til at vide, men kilder sige, at såfremt andre klubber ønsker at købe ham, ja så har de kun 10 dage fra nu af. 

Af David Paris

Der er ingen tvivl om at den angriberen fra Gabon Pierre-Emerick Aubameyang er en af verdens aller bedste angribere. Han kan løbe stærkt, score med hovedet og samtidig også deltage i det opbyggende spil. Ja, hvad mere kan man forlange? Desuden bomber han mål ind for Bundesliga-klubbe Borussia Dortmund og så har han også bevist sin klasse internationalt, når klubben har deltaget i Champions League.

De fleste storklubber ville elske at tilknytte den 28-årige angriber til deres hold. Lige nu er de største bejlere til Aubameyangs nye arbejdsgiver, Premier League-klubberne Chelsea og Liverpool. Og de skal angiveligt til at få fingeren ud, hvis de ønsker angriberen til henholdsvis Merseyside eller London.

Selvom transfervinduet ikke lukker før slutningen af august, så melder kilder omkring Borussia Dortmund, at de ikke er interesseret i at lade Aubameyang forlade klubben, hvis det er efter d.24 juli. Det giver altså Chelsea og Liverpool præcis 10 dage fra i dag. Grunden er, at det er datoen, hvor den nye træner Peter Bosz starter pre-season med den tyske klub.

Indtil videre er meldingerne, at Aubameyang kan købes for den mere end 500 millioner kroner og spørgsmålet er så, om der er nogen klubber, der er villige til at betale så mange penge for en angriber.