Chelsea måtte i sidste uge sande, at deres førstevalg til angriberposten i klubben, Romelu Lukaku valgte London klubben fra og i stedet valgte den manager, der i første omgang solgte ham, Jose Mourinho og Manchester United. 

AF KRISTIAN PARIS

Nu har klubben måske endelig fundet deres angriber på posten, hvis nu Alvaro Morata handlen falder til jorden. Der er snak om Werder Bremens angriber Max Kruse som både Chelsea og Liverpool meldes interesserede i.

Begge klubber er nemlig meget opsatte på at forstærke deres offensive del af truppen denne sommer, og Bundesliga angribere synes angiveligt perfekt til de to Premier League hold. Werder Bremen vil dog kun lade Kruse gå, hvis et acceptabelt bud lægges på bordet.

Det tyske medie Sport Bild er ret sikker på, at den 29-årige angriber skifter til Premier League, hvis  bare en af klubberne kommer med et tilstrækkeligt bud indenfor den nærmeste fremtid.

 (Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images)

Den tyske klub forlanger eftersigende i omegnen af 160 millioner danske kroner for angribere, hvis kontrakt holder ham i Bundesligaen frem til sommeren 2019. Han kom dog allerede til tyskerne sidste sommer fra Bundesliga kollegerne Wolfsburg. Det rygtes stadig usikkert om spilleren endnu en gang ønsker at bryde op.

Kruse tjener lige nu kun 400 000 pr uge i Werder Bremen. Et beløb, der med lethed kan overgåes af både Liverpool og Chelsea, hvis de ønsker at hente angriberen, der lavede hele 15 Bundesliga mål i bare 23 kampe for klubben i sidste sæson.

Dog er Bremens egen manager, helt overbevist om, at Kruse bliver i klubben i mindst en sæson mere. Der er han sikker på så længe en storklub ikke kommer med et enormt bud på spilleren.

Kruse har spillet 14 landskampe for Tyskland og har lavet fire mål. Han har derudover en frikøbsklausul på 190 millioner i sin kontrakt.