Transfervinduet er i gang og det betyder, at spillere kan forhandle og snakke med andre klubber næsten som det passer dem. Transfers sker og pengene mellem klubber er ofte enorm store. Dog kan man ikke undgå det  med overgangssummen og i stedet blive lejet ud, f.eks. i jagten på mere spilletid. 

Af David Paris 

Chelsea har i dette transfervindue forbedret truppen. Midterforsvareren Antonio Rudiger er kommet til fra Roma og den tidligere Malaga-målmand Willy Cabellero er skiftet til London-kluben fra Manchester City. Derudover lurer træner Antonio Conte på en offensiv forstærkning, såfremt angriber Diego Costa forlader klubben. Det kan ikke blive Romelu Lukaku, så i stedet satser han måske på Alvaro Morata fra Real Madrid.

Der kommer dog ikke kun spillere, der kommer til klubben. Midtbanetalentet Ruben Loftus-Cheek har netop underskrevet en lejekontrakt med midterklubben i Premier League Crystal Palace. Han udlånes en enkelt sæson. Den jamaicansk-fødte midtbanespiller er tiltænkt en rolle i startelleveren eller på bænken hos Crystal Palace, der råder over spillere som Christian Benteke, Yohan Cabaye, Wilfried Zaha og Steve Mandanda.

Loftus-Cheek har siden debut på Chelseas førstehold i 2014 i en alder af 18, fået stor anerkendelse fra eksperter og holdkammerater og de fleste er vist enige om at han går en stor fremtid i møde.

Loftus-Cheek ses her i en U21-landsholdskamp mod Danmark. Han er i midten. (Photo by Steve Bardens/Getty Images)

Loftus-Cheek er 191 cm høj, hvilket gør ham til et godt, stærkt fysiske kort. Han spiller primært på den defensive del af midtbanen, lidt a la en N’Golo Kante, men han fungerer også glimrende offensivt. Næsten som en Dele Alli fra Tottenham. Han havde et lille gennembrud på Chelsea-holdet i sidste sæson og derfor havde man forventet at han blev i London-klubben for at kæmpe for en plads på den centrale midtbanen. Men i jagten på en større mulighed for fast spilletid har den engelske fodboldspiller valgt, som sagt, at skifte til Crystal Palace.