Foto: Christian Hofer

Foto: Christian Hofer

Han er jagtet af flere Premier League-klubber. Størst er interessen dog fra Chelsea og Liverpool. Nu har Alex Teixeira så fortalt sin klub, Shakhtar Donetsk, at han gerne vil skifte til Liverpool i dette transfervindue. Det skriver det britiske medie, Football Insider.

Chelsea er også på jagt efter den brasilianske playmaker, men Teixeira har tilsyneladende informeret den ukrainske klub, at han ønsker at skifte til klubben fra Merseyside.

Teixeira har også liket flere historier om ham på Instagram, der har sat ham i forbindelse med et muligt skifte til Liverpool.

En kilde tæt på situationen har fortalt Football Insider at spilleren i private samtaler har fortalt Shakhtar om hans ønske om at komme til at spille på Anfield.

Liverpool har allerede budt 250 millioner kroner for brasilianerne, men Shakhtar skulle efter sigende have afslået dette bud. Derfor forbereder Liverpool lige nu et forbedret bud på 290 millioner kroner.

Liverpools amerikanske ejere, Fenway Sports Group, har været i Florida for at snakke med den brasilianske stjernespiller, og det skulle have pustet nyt liv ind i forhandlingerne.

Teixeira er lige nu med Shakhtar på træningslejr i Florida, og her han givet udtryk for, ifølge den brasilianske avis Globo, at han ønsker at forlade den ukrainske klub.

Læs også: Europas største stadions – Top 10