Selvom Chelsea og manager Antonio Conte er blevet engelske mestre i 2016/2017 sæsonen er det ikke lig med stilstand på transfermarkedet eller i medierne. London klubben er villige til at slippe en enorm sum for to Premier spillere… Læs hvem herunder. 

AF KRISTIAN PARIS

Antonio Contes Chelsea ser ud til forstærke angrebet i jagten på at forbedre deres Premier League vindende trup, ved at jagte to af landets rigtig tunge drenge for rigtig tunge… penge…

 

Mediet Don Balon og Sundat Express hævder, at London klubben ser ud til at ville hente Tottenhams midtbanespiller Dele Alli og Evertons angriber Romelu Lukaku for til sammen 1,4 millarder danske kroner.

England Media Access

Spillerne, der vil koste Chelsea lige omkring 700 millioner per styk. Ligeledes er Conte og co. i tyk sammenkædning med AS Monacos Tiemoue Bakayoko og Juventus venstreback Alex Sandro.

Chelsea vil udbygge truppen, eftersom klubben igen er tilbage i verdens bedste klubturnering, Champions League. Det betyder flere kampe og dermed er der også brug for flere spillere til roteringssystemet.  Og der er ikke råd til at slække på kvaliteten, hvis der også i næste sæson skal opnåes resultater.

Arsenal v Everton - Premier League

Romelu Lukaku har netop afvist en meget dyr kontrakt med sin nuværende klub Everton, der ellers ville have sikret ham titlen som den bedst betalte i klubben. Han vil hellere skifte væk for at spille Champions League fodbold næste sæson.

Han afslørede sidste måned en smule om sin fremtid:

“Min agent og jeg ved begge, hvad fremtiden bringer. Lige nu forhold jeg mig rolig for at få en aftale med klubben også. ” 

Lukaku, der scorede imponerende 25 mål og lavede 46 chancer i 37 Premier League kampe sidste sæson, er meget eftertragtet.