Der har ikke været en uge af dette transfervindue, hvor der ikke har været snak om fremtiden af Southampton-forsvarer Virgil van Dijk.

Van Dijk er ved at være klar igen, efter at have været ude siden januar. I mellemtiden har Southampton ansat Mauricio Pellegrino som ny manager, idet de ville bringe ny energi til deres trup, foran en svær 2017-18 sæson.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Men om van Dijk er i klubben næste sæson, er meget tvivlsomt.

He missede klubbens træningslejr i Frankrig, mens rygterne i denne uge var, at han ikke gad træne med Southampton-truppen.

Liverpool har været rygtet meget sammen med van Dijk i dette transfervindue. Så meget, at Liverpool blev nødt til at undskylde for at forsøge at købe van Dijk på umanerlig vis – de store nyheder i Times fredag er dog, at Chelsea er klar til at snyde Liverpool for den store forsvarer.

Antonio Conte vil have flere spillere, og de seneste reporter skriver, at italieneren vil have hele fire af slagsen før vinduet lukker i.

Chelsea har allerede købt ind til back-kæden. Mens John Terry og Nathan Ake har forladt Chelsea, så er Antonio Rudiger fra Roma og Andreas Christensen kommet til Samford Bridge.

I forhold til, at man i Chelsea for det meste spillere i 5/3-back, så er der alligevel en del positioner man skal fylde ud. Indtil videre har Chelsea fem midtstoppere i Rudiger, Christensen, David Luiz, Cahil og Azpilicueta, som egentlig er højre-back. Derudover har de kun to wing-backs, Moses og Alonso, hvor Azpilicueta egentlig godt kan spille, men Conte har ikke rigtig forsøgt den konstellation endnu. Derfor mangler Chelsea altså mindst 1-2 forsvarsspillere mere og her kunne van Dijk altså være en oplagt mulighed.