Det er den velspillende franskmand Tiemoué Bakayoko som igen rygtes væk fra Monaco. Det forventes dog også at franskmanden bliver solgt, eftersom at AS Monaco allerede har købt ny midtbanespiller hos belgiske Zulte Waregem.

Af Lasse D. Drescher

Det franske store medie L’Equipe skriver at Premier League-klubberne Chelsea og Manchester United, begge er på jagt efter AS Monaco-stjernen Tiemoué Bakayoko. Den 22-årige franskmand forventes samtidig at blive solgt denne sommer.

(Photo by Dave Winter/Icon Sport)

Det engelske medie Metro skriver, om nogenlunde det samme som det franske medie. Metro skriver dog at Antonio Conte og Chelsea, skulle være længere fremme i jagten på Bakayoko. End Manchester United og José Mourinho er.

L’Equipe skriver samtidig at det som sagt forventes at Bakayoko vil blive solgt, eftersom at Monaco allerede har hentet en ny spiller til klubben. Det er den 23-årige Zulte Waregem-midtbanespiller Soualiho Meite.

Det franske medie forventer at Meite skal gå direkte ind på AS Monaco-holdet, og erstatte Tiemoué Bakayoko. AS Monaco bør også overveje salget af Bakayoko nu. Eftersom at han er en af de mest eftertragtede spillere på transfermarkedet.

Metro skriver at Chelsea og AS Monaco er tæt på at nå til enighed. Efter at det forlyder sig at Monaco gjorde det klart at de kræver en stor pengesum, på omkring 300.000.000 kroner.

En af de vigtigste for AS Monaco?

Den franske AS Monaco-stjerne Tiemoué Bakayoko har været en af Monacos vigtigste spiller i denne sæson. Hvor den franske klub viste fantastisk klasse, over hele sæsonen. Monaco kom langt i Champions League, samtidig med de snuppede det franske Ligue 1-trofæ.

Der er ingen tvivl om at det meget unge Monaco-mandskab, er bygget op på den helt rigtige måde. Det er tydeligt, når så unge spillere kan gå ind og skabe så store europæiske triumfer.

Læs også: united på vippen til at hente to angribere for over 1,2 milliard