tidligere på sommeren kom det frem, at Chelsea italienske manager, Antonio Conte, var mere end sur over klubbens aktivitet på sommerens transfermarked. 

AF KRISTIAN PARIS

Selvom klubben nu har hentet verdensstjerner som Alvaro Morata fra Real Madrid for omkring en halv milliard og Tiemoue Bakayoko der i sidste sæson var en af nøglespillerne bag AS Monacos triumf i Ligue 1 i sidste sæson, stiller den succesfulde manager sig ikke tilfreds.

Sky sports, en britisk avis, skriver nemlig, at klubben er interessseret i at betale de 350 millioner danske kroner som Premier League rivalerne fra Arseanal kræver for deres engelske landsholdsspiller, Alex Oxlade-Chamberlain

 

Avisen skriver, at den 24-årige spiller, der lige er væk fra klubholdet med det engelske landshold på St. George’s Park, snart vil gennemgå store del af det lægetjek, der sender ham til den blå del af London.
Avisen hævder, at de to London klubber blev enige om aftalen i går, mandag.

 (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Oxlade-Chamberlain var senest med the Gunners’ ydmygende nederlag til Liverpool i Premier League i lørdags – hele 4-0  blev de slået med.

Det er angiveligt det, der har sat gang i englænderens transfer væk fra Arsene Wengers mandskab.

For selvom den talentfulde kant- og midtbanespiller har etableret sig som en af klubbens stamspillere, har hans præstationer på han nye position; wingbacken, ikke imponeret den franske manager nok, hvorfor han nu vil sælge ham, mens han kan.

Ankomsten af Oxlade-Chamberlain til Chelsea vil nok lukke munden på de fleste kritikere og sige, at Chelssea har handlet mere end godt i dette transfervindue. Spørgsmålet er bare om der er plads til englænderen i truppen?