Chelsea har ligesom resten af de store Premier League klubber brugt enorme summer i de seneste mange transfervinduer på nye spillere. Se blot på Pedro, Hazard, Diego Costa, David Luiz og Willian. Nu er det tid igen. 

AF KRISTIAN PARIS 

Ifølge den engelske avis The Sun planlægger Chelsea angiveligt et dobbeltbud til sommer, når transfervinduet åbner, der skal sikre dem to store stjerner for omkring 700 millioner danske kroner.

Der er angiveligt tale om stjernerne Radja Nainggolan, der er midtbanespiller, og Antonio Rudiger, der er midterforsvarer, men også kan spille som back.

 

Chelseas manager Antonio Conte har en god mulighed for at vinde sit første engelske
mesterskab i sin første sæson med klubben. Det er specielt efter, at de nærmeste konkurrenter
fra Tottenham netop har tabt terræn i kampen om mesterskabet, efter de i weekenden tabte 1-
0 til West Ham.
Derfor er Conte allerede nu ude efter erstatninger for den nye sæson i forberedelserne til
Premier League og i særdeleshed Premier League som de i mange år ikke rigtig har haft succes i
de seneste år.

 

Ifølge andre pålidelige engelske medier vil Conte få en betydelig sum penge af Abramovich til at finde nye spillere. Eftersigende er den defensive midtbanespiller Radja Nainggolan på toppen af Contes ønskeliste, når transfervinduet igen åbner.

Men han er måske ikke den eneste Roma spiller, der kan blive sendt til Premier League og London til sommer.

Men faktisk har Chelsea allerede forsøgt at hente den 29-årige midtbanespiller tidligere. Dog forlangte Roma et beløb på hele 320 millioner danske kroner – en pris Chelsea dog ikke kunne imødekomme og derfor gik handlen i vasken.

 

Ja, jeg har talt med Conte. Han var virkelig interesseret og ville gerne have mig derover på besøg meget snart”. Fortalte midtbanespilleren til The Sun. 

FBL-ITA-SERIEA-ROMA-LAZIO-DERBY

“En masse af mine tidligere holdkammerater spiller i England, det er den bedste liga i verden, og når vinduet igen åbner, kan vi snakke om det igen. ”