Den 30-årige Chelsea-spiller Pedro rygtes ifølge italiensk medie væk fra Stamford Bridge. Der er ifølge det italienske medie den italienske storklub Juventus, som viser stor interesse i Chelsea-spilleren.

Af Lasse D. Drescher

Den 30-årige Chelsea-kantspiller Pedro har været velspillende for Premier League-storklubben. Det italienske medie Calciomercato skriver at Serie A-storklubben Juventus skulle have stor interesse, i at sikre sig Chelsea-spilleren.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Det italienske medie skriver at Juventus-træneren Massimiliano Allegri skulle have fulgt Pedro i en lang periode. Det meldes ifølge mediet at Juventus-træneren skulle have haft interesse i Pedro siden han befandt sig hos FC Barcelona.

Den erfarne Chelsea-winger Pedro skiftede til Stamford Bridge tilbage i 2015, for en overgangssum på omkring 165.000.000 kroner. Den velspillende spanske kantspiller forlod den spanske gigant FC Barcelona, for at skifte til Premier League-storklubben.

Sælger Chelsea den spanske kantspiller?

Calciomercato skriver at Antonio Conte formentlig kunne være klar, til at sælge den erfarne kantspiller Pedro. Det forventes nemlig at Juventus skulle stå klar til at sende en del penge mod, Premier League-storklubben.

Læs også: Lacazette: Vi vil vinde Europa League