Chelsea vil gøre alt hvad de kan for at holde på en af deres helt store stjerner. Den franske hovedstadsklub PSG er nemlig meget interesseret i at hente ham. Og de har jo som bekendt pengene til det. 

Det drejer sig om franskmanden og Chelsea spilleren N’Golo Kante som PSG angiveligt vil prøve at  hente. For at afslå dem vil Chelsea i stedet tilbyde Kante, der netop har vundet VM, en ny kontrakt.

Flere medier skriver, at den lille midtbanespiller er blevet tilbudt en ny femårig kontrakt. Den giver ham angiveligt så meget i løn, at han bliver den bedst betalte spiller i Chelsea – nogensinde.

Han er eftersigende blevet tilbudt mere end Eden Hazard, der lige nu tjener ca 2 millioner kroner om ugen. Det tilbudt skal nemlig være så godt, at han ikke kan sige nej, og dermed bliver nødt til at afslå PSG.

Kante har lige nu tre år tilbage af sin kontrakt med klubben. Nu kan han dog skrive under på en ny, der kommer til at fordoble hans nuværende løn på 1,2 millioner kroner om ugen.

. (Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Barca også interesseret

Den 27-årige VM-vinder af angiveligt PSGs drømmetransfer denne sommer. På trods af den voksende interesse fra også Barcelona er Kante i følge flere medier meget glad i Chelse aog London. Deres manglende evne til at kvalificere til CL har åbenbart ikke påvirket midtbanespilleren… endnu.

For den tidligere Leicester City spiller har nemlig allerede vundet Premier League og FA Cuppen siden han kom til Stamford Bridge i 2017.

Kante er lige nu stadig på ferie efter han tog tre uger, da Frankrig havde vundet VM.

Han er tilbage den 6. august og vil fra da af deltage i klubbens pre season træning med klubbens nye manager Maurizio Sarri. Premier League for Chelsea begynder den 10. august mod Huddersfield Town.