Chelsea er på jagt efter en ny defensiv forstærkning. Men de kan ikke helt blive sikre på, hvem det er de ønsker at hente. 

Angiveligt har Chelsea nu rettet opmærksomheden mod Juventus forsvarsspiller Mattia Caldara. Han skal være næste sæsons defensive back up plan for London klubben.

Det er dog en smule underligt. Eftersigende skulle The Blues have været interesseret i Juventus anden midtstopper, Daniele Rugani. Nu er den interesse så skiftet til Caldara. Den 24-årige italiener kom til Den Gamle Dame i januar 2017 fra Serie A konkurrenterne fra Atalanta. Han blev dog med det samme lånt til Inter – også fra Serie  A – indtil slutningen af den sæson, der netop er slut.

Han imponerende og gjorde sig fortjent til en plads på det italienske landshold i Juni. Han var med i  nationens venskabskamp mod Frankrig. Det har åbenbart betydet, at han har imponeret Chelseas manager Maurizio Sarri, der nu ønsker at  hente ham.

Det italienske medie Corriere dello Sport skriver, at Juventus spilleren kan komme op og koste englænderne hele 350 millioner kroner.

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Det rygtes dog, at Juventus ikke vil sælge Caldara. Måske kun for en del mere end de 350 millioner danske kroner. De vurderer den italienske landsholdsspiller til omkring 500 millioner kroner og vil sælge ham for omkring 400 millioner.

Handlen er endnu ikke blevet aftalt helt på plads endnu, men den handel kan faktisk trigger en anden handel. Det er en , hvor Juventus henter deres gamle midtstopper Leonardo Bonucci tilbage fra AC Milan, hvor han har været det sidste år.

Mod ham vil AC Milan så have snedt Gonzalo Higuain til San Siro på en et-årig lejeaftale. Dårlige nyehder for Chelsea og Sarri, der også længe har haft et godt øje til netop den argentiner.