Af Anders Lang Jensen

Der har endnu ikke været nogle tilgange til de forsvarende mestre Chelseas trup denne sommer, men allerede i denne uge kan hele 2 stjerner være på nippet til at blive præsenteret som nye Chelsea-spillere.

Photo by Kieran Galvin/NurPhoto via Getty Images

De defensive geledder så stabile og stærke ud sidste sæson i italienske Antonio Contes første sæson i spidsen for et Premier League-mandskab. Og med det helt nye 3-mandsforsvar var dette en nøgle til det vundne engelske mesterskab.

En venstreback og en ny defensiv midtbanespiller har været positioner, manager Conte ville forstærke truppen på. Brasilianske Alex Sandro og franske Tiemoue Bakayoko er angiveligt tæt på at være enige med holdet på Stamford Bridge om en fremtid hos The Blues. Det skriver Mirror.

Photo by Shaun Botterill/Getty Images

London-klubben er klar til at bruge £100m på de to stjerner i denne uge. En dobbelthandel der altså vil koste næsten 850 mio. danske kroner. Og en ny transferrekord kan også blive slået inden længe blandt de to handler.

For Juventus-backen Alex Sandro har angiveligt længe været i kontakt om en transfer med Chelsea, men først nu er de to klubber nået til enighed om en pris på £61m (520 mio. kr.) hvilket vil blive en ny rekord, da en forsvarsspiller aldrig er blevet solgt for så højt et beløb, som den brasilianske back kan se ud til at gøre.

Photo by Dave Winter/Icon Sport

AS Monaco-stjernen Tiemoue Bakayoko rejser til England indenfor de næste to dage for at færdiggøre skiftet til Chelsea for £37m. Denne handel åbner for alvor op for et exit for serbiske Nemanja Matic, der er rygtet til Manchester United, hvor den franske midtbanemand er tiltænkt som direkte erstatning.

Dermed kan det blive en særdeles travl uge for engelske Chelsea med to nye spillere på vej ind ad døren.