Af Anders Lang Jensen

Den stenrige Londonklub Chelsea har normalt brug for rigmanden Abramovic´ penge. Men denne gang vil klubben spendere penge, som de tjener. Brasilianske Oscar ligner en færdig mand, der snart rejser til den rige kinesiske liga. Dermed får Chelsea nye økonomiske indtægter.

2

Dermed vil Chelsea forsøge sig med et stort bud på colombianske James Rodriguez, der har adresse i kongeklubben og Madrid. De stenrige kinesere fra Shanghai SIPG sender angiveligt en transfersum på £62m af sted efter Oscar.

Den offensive profil har kæmpet med spilletiden på Bernabeu, og vil søge nye udfordringer. Interessen er stor for James, så et skifte ligner en realitet. Antonio Conte forsøgte i sommer at hente James, men lykkedes ikke. Nu skulle der dog være held i kampen om den Sydamerikanske stjerne.

Den 25-årige colombianer kom til Real Madrid fra Monaco tilbage i 2014, og startede med en flot sæson i den hvide los blancos-trøje. Men Zidane har den seneste tid fortrukket Lucas Vazquez, som backup for Gareth Bale, der er ude med en slem skade.