Pedro udtaler, at han har haft samtaler med barndomsklubben Barcelona – som han forlod sidste sommer – om at vende tilbage. 

Efter 8 års professionel fodbold i Barcelona drog Pedro i sommeren 2015 til England og Chelsea, fordi han oftest var bag supertrioen Messi, Neymar og Suarez i køen til at starte inde for katalanerne. I Premier League er det blevet til mange startpladser, men alligevel ser det ud til, at Pedro er på vej hjem igen. Han savner Barcelona, udtaler han ifølge Daily Mail.

ALICANTE, SPAIN - NOVEMBER 13: Pedro Rodriguez of Spain looks on prior to the international friendly match between Spain and England at Jose Rico Perez Stadium on November 13, 2015 in Alicante, Spain. (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Forhåbentlig kan jeg vende tilbage til Barcelona, men jeg ved, det er hårdt. Jeg har allerede snakket med præsidenten. Det er kompliceret, men jeg har altid sagt, at jeg vil slutte min karriere i Barcelona.

Kantspilleren fortæller dog også om nogle af de udfordringer, sådan et skifte kan have – og hvorfor han i sin tid forlod klubben.

Men det er svært, for årene går, og klubben (Barcelona, red.) råder over verdens bedste spillere. Men jeg vil ikke afvise muligheden (for en tilbagevenden, red.). Min familie er derfra og også mine venner. Fansene elskede mig, jeg følte mig meget respekteret, og det er svært at forlade sin drømmeklub. Men i sidste ende måtte jeg træffe beslutningen at tage til Chelsea pga. den begrænsede spilletid.

I Barcelona tyder det på, at man gerne ser spanieren vende tilbage. Landsholdskammeraten og Barcelona-spilleren Jordi Alba har torsdag rost Pedros kvaliteter på et pressemøde i EM-lejren, og vil meget gerne genforenes med ham.