Tiemoue Bakayoko var involveret i et alvorligt trafikuheld torsdag eftermiddag, da han var på vej hjem fra træning. Det var dog kun bilen, der kom til skade.

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Det kunne være gået helt galt for Chelseas nyindkøb, Tiemoue Bakayoko, som torsdag eftermiddag kørte galt, da han var på vej hjem fra træning. Heldigvis slap franskmanden uden alvorlige skader, fortæller den engelske presse.

De har talt med politiet, som kom frem på stedet godt en time efter ulykken var sket. De kunne konstatere, at der heller ikke var sket noget med andre personer i forbindelse med hændelsen.

Et billede fra The Mirror viser dog, at Bakayokos bil er godt medtaget efter ulykken. Den har nemlig fået en knust forrude, ligesom at taget har givet godt efter.

Spillerens bror, Namory Bakayoko, har udtalt til avisen, at Chelsea-spilleren tidligere skulle have sagt, at han bestemt ikke var tryg ved at køre rundt på de engelske veje, på grund af venstrekørslen.

Tiemoue Bakayoko er kommet godt hjem efter ulykken, hvor han i øjeblikket slapper af. Ulykken skete i øvrigt på Blundel Lane, der ligger i nærheden af Chelseas træningsanlæg, Cobham.