MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 03:  Manager Jose Mourinho of Manchester United watches from the touchline during the Wayne Rooney Testimonial match between Manchester United and Everton at Old Trafford on August 3, 2016 in Manchester, England.  (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

MANCHESTER, ENGLAND – AUGUST 03: Manager Jose Mourinho of Manchester United watches from the touchline during the Wayne Rooney Testimonial match between Manchester United and Everton at Old Trafford on August 3, 2016 in Manchester, England. (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

N’Golo Kante var en af de bærende kræfter på Leicesters mesterskabshold, og han var derfor også et varmt navn denne sommer. Chelsea endte med at købe ham, men Manchester United ville også have ham.

I et interview med Sky Sports fortæller N’Golo Kante, at han også havde muligheden for at tage til Manchester United. Han blev ringet op af José Mourinho, der var interesseret i ham, men på det tidspunkt var han meget tæt på at skifte til Chelsea, som han altså endte hos.

– Det var utroligt at have Mourinho til at ringe til mig, selvom jeg var blevet advaret omkring, hvordan han ville appellere til mig. Jeg lyttede til hans argumenter for, hvorfor jeg skulle skifte til United, siger N’Golo Kanté ifølge Sky Sports.

– Men på det tidspunkt var jeg i tvivl, om jeg skulle blive i Leicester eller tage til Chelsea. Mine diskussioner med dem (Chelsea, red.) var allerede langt undervejs. Men da jeg snakkede med ham, havde jeg allerede en god fornemmelse med Conte.

Manchester United hentede Paul Pogba til at forstærke den centrale midtbane, men José Mourinho har altså gerne villet forstærke den centrale midtbane endnu mere med Kante.

Den 25-årige franskmand har været kort tid i Chelsea, men han har allerede imponeret holdkammeraterne, og Eden Hazard har været ude i medierne og rose ham.

– Vi tør drible og rykke forbi modstanderne, for vi ved at selvom det ikke skulle lykkes, så ligger han bagved og kan tage bolden. Han er en fantastisk fodboldspiller. Han er på en måde som en rotte, han er alle steder. Han har en top-mentalitet og er en god fyr, siger Hazard ifølge Goal.com.