Oscars landsmand Willian, må indrømme at han er trist over at vennen forlader Chelsea, og tager til Kina. Willian mener dog at de to nok skal holde kontakten, og ønsker samtidig Oscar held med på rejsen.

Af Lasse D. Drescher

Chelsea-stjernen Willian indrømmer i et interview med Express, at han er ærgelig over at se landsmanden Oscar tage skiftet, til kinesisk fodbold og den kinesiske klub Shanghai SIPG.

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Oscar’s handel til Shanghai SIPG blev i sidste uge officiel, og den brasilianske kreatør vil så blive holdkammerat med landsmanden Hulk i Shanghai. Hulk forlod nemlig Zenit Skt. Petersborg til fordel for Shanghai, ligesom Oscar har gjort.

Willian fortæller følgende til Express:

“Oscar er en virkelig god ven, så det er trist at han smutter. Men jeg er glad for at se, at han er glad. Han skal spille i Kina, så jeg ønsker ham held med på rejsen. Vi skal nok holde kontakten, det er vi begge helt sikre på.

Da jeg ankom her til London, hjalp han mig meget, så jeg vil bare takke ham for at have gjort det for mig.”

Læs også: Chelsea klar med bud på Serie A-talent