Chelsea har en usædvanlig bred og stærk trup. Det betyder, at spillere, der ellers normalt ville have kunnet komme på holdet i en Premier League topklub, nu sidder på bænken. 

En af de profiler der er blevet ofre for den brede og ikke mindst stærke trup i London klubben er spanineren Cesc Fabregas. Han har i hvert fald ikke spillet særlig meget under den nye manager, Sarri, der kom til klubben i sommerrs.

Som sagt er Fabregas ikke den eneste. På bænken ser man ofte sidste sæsons profiler Andreas Christensen og Gary Cahill – alle spillere, der startede inde hver weekend under manager Conte. nu skriver flere medier at alle tre spillere måske kan forlade Chelsea denne vinter…eller sommer, hvis ikke det bliver bedre.

Fabregas er den der bliver rygtet kraftigst væk. Milan i Serie A står angiveligt klar med åbne arme til midtbanespilleren.

Cesc Fabregas (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

“Jeg ved, hvad min rolle og position er. Desværre er det ikke den jeg ønsker at have” har Fabregas forklaret om sin situation i Chelsea til avisen the Daily Mirror.

“Jeg forholder mig naturligvis professionelt som altid. Jeg giver altid mig selv fuldt ud under de forudsætninger jeg har. Selvom jeg ikke har startet inde regelmæssigt er det stadig en fornøjelse at være en del af en trup som Chelseas. ” fortsatte han.

Spanieneren nægter at give op på sin situation i klubben. Det sker på trods af at han kun har spillet 138 minutters Premier League fodbold i denne sæson.

I starten af denne måned hævdede manager Sarri, at Fabregas stadig er en etableret del af førsteholdet i Chelsea. Han afslørede, at de måske overvejede at tilbyde ham en ny, men kort kontrakt. Fabregas’ nuværende aftale med klubben udløber til næste sommer. a