Det er tid til, at Callum Hudson-Odoi tager skridtet op, siger hans holdkammerat, David Luiz. Kommentaren kommer efter, at Eden Hazard fredag aften skiftede til Real Madrid.

Callum Hudson Odoi Chelsea

LONDON, ENGLAND – APRIL 22: Callum Hudson-Odoi of Chelsea during the Premier League match between Chelsea FC and Burnley FC at Stamford Bridge on April 22, 2019 in London, United Kingdom. (Photo by Warren Little/Getty Images)

Den 28-årige belgier har endelig fuldført sit drømmeskifte til La Liga-klubben. The Blues ventes at få i omegnen af 750 millioner kroner for den tidligere Lille-spiller.

Chelseas fans kommer til at savne kantspilleren i fremtiden. Senest viste han sig i topform i Europa League-finalen mod Arsenal, som The Blues vandt med 4-1.

Hazards to mål førte Chelsea frem til klubbens anden Europa League-titel. Det føjer til et fint CV i Chelsea for Hazard, hvor han også har vundet Premier League to gange, samt FA Cup og Ligacup en enkelt gang hver.

David Luiz mener, at Callum Hudson-Odoi kan være den rette erstatning for Hazard på sigt.

– Callum er fantastisk. Callum har kendt klubben, siden han var barn, og han har potentialet til at blive lige så god som Eden en dag.

– Nu starter et nyt kapitel for Callum. Det begyndte ikke så godt på grund af en skade, men nu er det tid til, at han tager skridtet op.