Eden Hazard får den sidste peptalk, inden han bliver indskiftet mod Leicester, den 14. december 2015. [Getty Images]

Eden Hazard får den sidste peptalk, inden han bliver indskiftet mod Leicester, den 14. december 2015. [Getty Images]

Eden Hazard ønsker at forlade Chelsea i slutningen af denne sæson. Det skriver Daily Star. Chelseas belgiske kantspiller er på ønskelisten i de fleste storklubber, men især Real Madrid, PSG og Bayern München meldes interesseret i belgieren.

Og efter en dårlig sæson for de forsvarende Premier League-mestre beretter, Daily Star, at Hazard ønsker nye udfordringer i en anden klub.

Det lå dog ikke i kortene forud for denne sæson at Chelsea skulle være så underpræsterende, og at Eden Hazard skulle præstere så dårligt, som han har gjort.

The Mail påstår at Chelsea forlanger 90 millioner pund for kantspilleren, som svarer til lidt over 900 millioner danske kroner.

Hazard skulle efter sigende have fortalt sine venner, at han ønsker at forlade Premier League – dog ikke før slutningen af denne sæson.

Han underskrev for nyligt en fem-årig kontrakt med Chelsea, og han tjener lige nu 200.000 £ om ugen, men på grund af Chelseas store fald, har han besluttet, at det er på tide at komme videre.

Hazard kom til Chelsea fra Lille i 2012, og har spillet 125 kampe for Chelsea (pr. dags dato 07/01) med 37 mål til følge.

Foruden en masse kampe på klubplan, er det også blevet til en del landsholdskampe for Belgien, hvor han lige nu står noteret for 62 kampe og 12 mål.

Læs også: Bekræftet: Chelsea ophæver kontrakt med mexicaner