Den ny opblomstrede Chelsea-spiller Victor Moses ser ud til at skulle sidde på tribunen, når London-klubben møder sidste sæsons mestre, Leicester City på Stamford Bridge på lørdag. 

Af David Paris 

Ingen kunne forud for denne sæson have forudset, at den lidt glemte spiller, Victor Moses, kunne blive en af Antonio Contes vigtigste mænd i jagten på at genvinde det engelske mesterskab. Men igen, ingen kunne heller ikke have forudset Chelseas fiasko-sæson sidste sæson.

Den nigerianske kantspiller er arbejdsom, loyal og så brænder han for at spille fodbold og vinde fodboldkampe – og det er netop de egenskaber som den italiensk Conte går efter hos en fløjspiller, som oftest skal løbe mange kilometer frem og tilbage på sidelinjen.

Når Chelsea møder sidste sæsons mestre Leicester City på lørdag på Stamford Brigde er det med en tro på og vilje til at vinde kampen. Dog kan London-klubben komme til at mangle nyopblomstrede Moses i kampen, da han kan risikere at få karantæne for at ‘fake’ en skade.

Moses, der har brugt de fleste af sine indtil videre fire år i Chelsea, på at være udlejet til diverse mindre Premier League-klubber, er blevet mistænkt for at lade som om, at han har en skade i forbindelse med udtagelsen til det nigerianske landshold i den netop igangværende landskampsrunde.

Det nigerianske fodboldforbund skriver i en pressemeddelse følgende:
“Chelsea og Watford-fløjspillerne trak sig begge ud af Nigerias landsholdssamling med skader, men vi er mistænklige. 

Straffen for dette kan blive helt op til fem spilledage, men intet afgjort endnu og man kan, som Chelsea-fan kun håbe på, at det ikke bliver en realitet.