Chelsea-målmand rygtes til Real Madrid, og den tidligere Real Madrid-legende Iker Casillias mener at Chelsea-spilleren ville være en rigtig god spiller at se i Real Madrid.

Af Lasse D. Drescher

Chelsea-målmanden Thibaut Courtois har tidligere været sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid, og nu udtaler tidligere Los Blancos-legende Iker Casillias at den store belgiske målmand kunne være en rigtig god spiller for Real Madrid, at hente til klubben.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Iker Casillias udtaler følgende til Mirror:

“Courtois er den bedste spiller i verden, på nuværende tidspunkt. Han har gang i en fantastisk sæson hos Chelsea. Han er i denne sæson ikke med i en stor europæisk turnering, men det ændre ikke på at han er fantastisk, og at han ville være en fantastisk Real Madrid-spiller.”

Thibaut Courtois er meget stærk på nuværende tidspunkt, men det hænger i Mirror’s øjne også sammen med at Chelseas tremands-forsvar er så ekstremt solidt, som det er. Antonio Conte har fået skabt en defensiv, som er solid, og det hænger formentlig også sammen med at defensiven er så solid som den er.

Læs også: Crystal Palace-stjerne rygtes til London-klub