En af de mest omtalte spillere i the Premier League de sidste par uger er nok Diego Costa, der efter det kom frem, at manager Antonio Conte, ikke ønsker Costa i truppen til næste sæson – og angiveligt har fortalt ham det over en SMS – skal ud og finde sig en ny arbejdsgiver. Den er hermed fundet. 

AF KRISTIAN PARIS

Atletico Madrid forventes at skrive under med Costa snarest muligt så billigt som muligt, og derfor vil sælgerne, Chelsea, tabe helt ekstremt mange penge. Det bekræfter the Mirror.

 

Avisen hævder angiveligt, at angriberens tidligere klub, Atletico Madrid, kun tilbyder lige omkring 200 millioner for at hente spanieren tilbage til klubben. Og det er ikke meget for en angriber af sådan en kaliber.

Buddet står i kontrast til den kinesisk storklub Tianjian Quanjian, der eftersigende har budt i omegnen af 730 millioner for angriberen.

Costa selv forventes at holde møder med repræsentativer fra London klubben – han vil have afgjort sin fremtid inden weekenden er omme.

Den 28-årige angriber har insisteret på, at han IKKE vil til Kina, efter han blev fortalt, at han ikke er en del af klubbens kommende planer over en SMS besked.

Costa er så opsat på at vende tilbage til sin tidligere klub Atletico Madrid, at han er villig til ikke at spille fodbold første halvdel af sæsonen, eftersom hovedstadsklubben er blevet ramt af det famøse ‘transfer ban’ i resten af år 2017.

Chelsea v Sunderland - Premier League

Atletico har angiveligt allerede uarbejdet et specielt træningsprogram for Costa, så han ikke mister formen i det første halve år.

Og Atleticos egen manager, Diego Simeone, er selv ret overbevist om, at Costa kan præsenteres som Atleltico spiller i de kommende uger.