Den nye Premier League-sæson står for døren og det betyder at vi i weekenden får det første indblik i, hvilke klubber der har handlet bedst på transfermarkedet. En af de klubber er Chelsea, der meget vel kunne få ny målmand inden ugen er omme. Det drejer sig om den spanske målmand Kepa Arrizabalaga.

Lige nu rygtes Chelseas nuværende førstevalg, Thibaut Courtois, nemlig væk fra klubben og hvis ikke andetvalget Cabellero skal stå alle kampene, så skal The Blues, som klubben også kaldes, ud og hente en ny mand til pladsen mellem stængerne, inden transfervinduet lukker. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Den spanske La Liga-klub Athletico Bilbao har offentliggjort, at de ikke modtager bud på Kepa Arrizabalaga, der også bare nogle gange kaldes for Kepa. Af den grund bliver Chelsea nødt til at aktivere den 23-årige målmands frikøbsklausul, hvis de ønsker at hente ham til Stamford Bridge.

Kepa er 600 millioner kroner værd

For at få Kepa til at underskrive en kontrakt med London-klubben, så skal der frem med den store pengepung. Frikøsklausulen er nemlig høj. Meget høj. Den er på 600 millioner danske kroner.

Kepa har 2016 været en del af Athletic Bilbao og har forsat kontrakt med klubben i et par sæsoner endnu. Han er kun 23 år, men han har allerede fået landsholdebut for det spanske A-landshold og desuden har han gennem hele sin ungdomskarriere repræsenteret det spanske landshold på samtlige af U-landsholdene. Han er et stort talent. Og i følge mange eksperter går han en stor fremtid i møde.

Og måske er det netop derfor Chelsea vil købe ham. Det er en investering i fremtiden. Kepa har nemlig potentialet til at blive en af verdens. Men det er han altså ikke lige nu. Og det kan blive problemer hvis han skal stå Premier League-kampene. For han han niveauet og det, der skal til for at Chelsea kan vinde det engelske mesterskab. Og er 600 millioner kroner ikke en stor overpris?