Chelsea føler sig sikre på at slå deres rivaler i kampen om Tiemoue Bakayokos underskrift. Bakayoko skulle eftersigende være på raderen i både Manchester United, City, Juventus og Bayern München. 

(Photo by Dave Winter/Icon Sport)

De kommende engelske mestre fører nu kampen om den eftertragtede midtbanespiller Bakayoko, som de vil gøre til en tidlig sommer transfer med et bud på cirka 300 milioner danske kroner.

Antonio Conte er en stor fan af Bakayoko, som ville passe perfekt ind på en central midtbane ved siden af N’Golo Kante.

(Photo by Ian Walton/Getty Images)

Det er stadig tvivlsomt hvad der vil ske med Cesc Fabregas og Nemanja Matic, der begge har beundrere fra England og i udlandet.

Monaco-stjernen har en ekstra chance til at imponere sine bejlere i tirsdagens kamp mod Juventus i Champions League semi-finalen.

Monaco står over for en meget svær opgave for at sikre sig en billet til Champions League finalen. De skal scorer mindst tre mål, hvis ikke vil ryge ud eller i forlænget spilletid med en potentiel straffesparkskonkurrence til følge.

(Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Bakayoko har sammen med sin midtbanekollega Fabinho styret Monacos midtbane i denne sæson i både den franske liga, men også i Champions League, hvor de har overrasket alt og alle med deres fremragende offensive spil.

Selvom Bakayoko har været imponerende i denne sæson, skal han ikke bide sig sikker på en startplads i Chelsea, hvis skiftet skulle falde på plads. Han står overfor hård konkurrence mod Matic og Fabregas, der lige har slået rekorden for at have lagt mindst 10 assists i 6 Premier League sæsoner. En fremragende bedrift af den aldrende spanier, der i denne sæson har haft svært ved at få fast spilletid under Chelsea-træner Antonio Conte.

Skulle Bakayoko blive en realitet, ville det være deres anden signing i år, da man tidligere på aftenen købte 15-årige Billy Gilmour i Rangers.