Det har ikke været en super weekend for de engelske mestre Chelsea, der i går tabte til Manchester City på hjemmbane 0-1. Et resultat, der betyder, at London klubben indtager4. pladsen efter syv runder i verdens bedste liga. 13 point har de indtil nu. 

AF KRISTIAN PARIS

Men det er også først nu, at klubben ubestridte største stjerne, Eden Hazard, rigtig er vendt tilbage fra den skade, der har holdt ham ude det meste af sæsonens opstart. Desværre blev det ikke til debut i belgierens første kamp fra start i denne sæson.

Dog forlyder det nu, at the Blues vil tilbyde landsholdsspilleren en kæmpe, lukrativ kontrakt, der gør, at han bliver den bedst betalte spiller i hele ligaen.

Det skriver det britiske medie Daily Express, der også oplyser at kontrakt vil komme til at lyde på omkring 3 millioner danske kroner om ugen. Kontrakttilbuddet forventes at blive lagt på bordet efter landsholdspausen om to uger, skriver avisen.

Kontrakten forventes at sætter en stopper for Real Madrid og andres interesse i den lynhurtige kantspiller, der i de sidste år er bevist, at han er en af verdens bedste spillere på sin position. Lige nu tjener den 26-årige belgier omkring 2,2 millioner kroner om ugen, og hans kontrakt udløber om tre år – i 2020.

Nu vil belgieren, i følge flere medier, komme til at tjene mere end Uniteds kæmpesigning, Paul Pogba, der tjener knap 3 millioner om ugen.

– Hvis han scorer et mål, så er han glad. I en anden situation vil han hellere lave end assist end et mål, udtalte Conte om belgieren.
– Modsat ham er Ronaldo, der efter han har scoret et mål, vil han lave to, tre eller måske fire mål. Det er det samme med Messi, men sådan er det ikke for Hazard.

– Han kan vestemt forbedre sig. Mod Atletico var han meget vigtig fordi han assisterede Morata og det førte til et mål.