Chelsea har i dag givet Costa en kæmpe bøde, for ikke at møde op til pre-season træningerne, hvor han i stedet valgte og blive i Brasilien, hvor han via snapchat, har vist, at han ikke har brugt tiden på at komme i form, tværtimod har han brugt tiden på at drikke drinks og feste. 

Diego Costa er blevet tildelt en bøde på hele 2,4 millioner kroner, hvilket svarer til omkring to ugers løn.

Costa, der i sidste sæson var med til at vinde mesterskabet med Chelsea, men der i januar kom op og toppes med Chelsea-manager Antonio Conte, hvorefter Conte i følge ham selv, fortalte Costa og hans agent, at han efter sommer ikke har nogen fremtid i klubben.

De store problemer med Costa og Conte, blev endnu større, da Costa offentliggjorde en besked, hvor Conte havde fortalt ham, at han ikke var en del af hans planer for næste sæson.

Chelsea og Conte tabte deres første kamp i den nye Premier League-sæson mod Burnley i lørdags. Med fire spillere fra startelleverne skadet, blev det ikke bedre da både Cesc Fabregas og Gary Cahil valgte at blive udvist og sætte deres holdkammeratter under et kæmpe press, både mod Burnley, men også mod Tottenham på søndag.

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Det eneste positive de kan tage med fra den kamp er, at Alvaro Morata så meget skarp ud, da han kom ind fra bænken, hvor han både lagde en assist, men også scorede et flot mål. Det er også nødvendigt for Chelsea, at deres Costa-erstatning, kommer godt igang og kan udfylde hans støvler.