Chelseas manager, Antonio Conte, har bekræftet, at klubbens hold på søndag meget vel kan blive uden op til 5 nøglespillere, når de møder Tottenham på Stamford Bridge i Premier League. 

af kristian paris

Kampen er en der på mange måder kan afgøre om de regerende mestre fra Chelsea ender uden for top fire eller ej, og dermed om de kommer med i Champions League direkte eller skal ud i noget kvalifikation.

Chelsea kan hvis de vinder lukke holdet op til Spurs ved kun at være to point efter dem. Det kræver dog at de vinder over Mauricio Pochettinos mandskab, der ikke har tabt en Premier League kamp siden 16 december. Det er vil dog bestemt ikke være let med udsigten til at spille uden adskillige nøglespillere.

(Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Målmand Thibaut Courtois og midterforsvarer Andreas Christensen kan formentlig ikke spille i weekenden, men den beslutning mener Conte først skal tages på selve kampdagen.

“På dette tidspunkt er det meget svært at sige om de to kommer til at spille på søndag. Jeg bliver nødt til at tjekke deres tilstand på dagen.”, slog Conte fast i et interview med klubbens egen hjemmeside.

Derudover siger Conte også, at midstopper, David Luiz er skadet i mindst tre uger mere. Han er på vej tilbage fra en knæskade. Løsningen på det er at spille Gary Cahill, men rygterne går på, at den italienske manager foretrækker at bruge Christensen .

“David Luiz er ude for mindst endnu tre uger. Han har været skadet i knæet og er nu på vej tilbage. Derfor vil jeg bruge Gary Cahill, hvis altså ikke at unge Christensen er klar til at spille,” slår Conte fast i samme interview.

Den eftertragtede akademispiller Ethan Ampadu er også blevet meldt skadet resten af sæsonen, og han kan sammen med januar- indkøbet Ross Barkley skrive sig på skadesbænken. Barkley er så småt på vej tilbage fra en skade og vil derfor spille med på klubben U23-hold.