Chelsea er begyndt at kigge fremad og på fremtiden, og det betyder, at de har rettet blikket mod en af Sporting Gijons store spillere. 

 

AF KRISTIAN PARIS 
Sporting Gijons midterforsvarer er blevet sat i forbindelse med en potentiel transfer med Chelseas boss Antonio Conte. Det bekræfter Daily Star. 
Mediet bekræfter også, at Conte allerede ønsker at hente Mere til sommer, når transfervinduet igen åbner.

Mere har pt. en 250 millioner danske kroner frikøbsklausul indskrevet i sin kontrakt, der varer helt til juni 2020. Det vil sige  yderligere tre sæsoner.

AFC Bournemouth v Chelsea - Premier League

Kampen om Jorge Mere er ikke hel nem. Faktisk forholder det sig sådan, at den spanske La Liga klub Valencia også er interesseret i den 19-årige midterforsvarer. Alligevel håber Conte på, at teenageren vil bytte det varme spanske klima ud med det mere barske miljø i  Premier League.

Chelsea rygtes sammen med adskillige defensive forstærkninger til sommer, når Conte ønsker at forstærke den defensive del af mandskabet. På trods af, at London klubben har en af de bedste defensiv i Europa.

Med klub legenden John Terry, der ser ud til at være på vej til at stoppe og hive stikket ud, og der samtidig hersker tvivl om unge Kurt Zoumas evner. Zouma har nemlig ikke spillet regelmæssigt siden han kom til klubben for to sæsoner siden. Zouma har også døjet med en knæskade på det sidste.

FBL-ESP-LIGA-REALMADRID-SPORTING

Mere vil med sikkerhed bringe ungdom og entusiasme hvis han kommer til Stamford Bridge til sommer. Hans ankomst vil nok blive set på som en investering i fremtiden, eftersom Mere ikke helt har niveauet til at spille fast for englænderne – endnu.

Spanieren, der har spillet for samtlige ungdomslandshold i landet, har i denne sæson optrådt 56 for Gijon. Senior debutten kom allerede for to sæsoner siden, den anden april i La Liga.

Ydermere var Mere en del af det spanske ungdomslandshold, u19, der vandt EM i 2015.