De fleste Chelsea fans vil nok mene, at det er en god handel som London klubben har foretaget.

De har nemlig sikret sig fremtiden ved at udleje en af klubbens store talenter. Det drejer sig om den engelske angriber Tammy Abraham. Han kommer til at tilbringe næste sæson som udlejet til Aston Villa.

Den 20-årige angriber havde ikke udsigt til at få specielt mange minutter under Maurizio Sarry denne sæson. Han var nemlig bagerst i køen lige efter Alvaro Morata og Olivier Giroud. Nu udlejes han som førstevalg til Aston Villa, der spiller i den næstbedste engelske række.

“Aston Villa er henrykte over at kunne byde Tammy Abraham velkommen til klubben. Han ankommer på et sæsonlangt lån fra Chelsea. ” skriver Aston Villa på deres egen officielle hjemmeside fredag aften.

(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Abraham scorede 23 mål i 41 kampe i sidste sæson. Det var dog som bekendt ikke for Chelsea, men for Bristol i the Championship. Han har dermed meget stor erfaring med at spille i den næstbedste engelske række. 

Erfaring med engelsk topfodbold

“Jeg er glad for dette nye kapitel i mit liv. ” forklarede Chelsea spilleren, der nu er Aston Villa spiller.

Han fortsatte: ” Aston Villa er en stor klub, der hører til i Premier League. Jeg er her for at hjælpe dem til at opnå det. På dette tidspunkt i min karriere bliver jeg nødt til at spille fast. Det er en stor mulighed for mig. Jeg kan vise mig frem, og jeg kan ikke vente med at starte. ” slog det unge Chelsea talent fast.

I sidste sæson var det lige ved og næsten for Aston Villa, der røg i Play off kamp til Premier League. Desværre kunne det ikke vinde og derfor er de nu igen at finde i den næstbedste engelske række. I stedet blev det Fulham, Newcastle og Cardiff der rykkede op.