Det sidste dag på transfermarkedet for de engelske klubber og det betyder, at dagen i dag, faktisk er Deadline Day. Og traditionen tro, så  sker der en helt masse på den sidste dag. En superhelt har nemlig skiftet arbejdsgiver. Batman arbejder nemlig ikke mere for Chelsea. Han skal til at redde Valencia for superskurke i stedet for. Det skriver 90min.com i dagens nyheder.

Den engelske Premier League-klub Chelsea har bekræftet, at de fra dags dato udlejer deres angriber Michy Batschuayi til Valencia. I La Liga-klubben kommer han til at spille for hele næste sæson. Det står også på London-klubbens hjemmeside. De skriver følgende:

“Valencia har fredag opnået en aftale med Chelsea om at lade Michy Batshuayi skifte til Valencia for hele denne sæson. Han udlejes med øjeblikkelig virkning.”

Batshuayi, der også kaldes Batman på grund af den første stavelse i sit efternavn, var i slutningen af sidste sæson også udlejet. Det var dog til den tyske Bundesliga-klub Borussia Dortmund. Der lavede han syv mål i 10 kampe inden han fik en seriøs ankelskade, der holdte ham ude resten af sæsonen.

Han nåede dog at blive klar til sommerens VM-slutrunden, hvor han sammen med sit hjemland fik en bronzemedalje. Han repræsenterede nemlig Belgien og scorede sågar også et mål.

Aldrig fast mand

Chelsea-fansene er blandende med hensyn til afgangen af deres angriber. Gennem hans to-årige Chelsea-karriere har han ikke været fast mand på noget tidspunkt. Han har været indskiftningspiller og ikke på noget tidspunkt slået sig navn fast. Nok også fordi han ikke har fået den tillid fra træneren, som han måske havde fortjent.

På grund af FAs regler om spillersammensætninger i England, så var Chelsea nødsaget til at skille sig af med en spiller fra udlandet. Dog er der ikke indbygget i kontrakten, at Valencia kan købe Chelseas superhelt fri af kontrakten. Og det er er positivt tegn.