Foto: Mike Hewitt

Foto: Mike Hewitt

Den engelske Premier League-klub, Chelsea F.C., har fyret en af sine stewards, efter en video viste, at vagten skulle have kaldt Cesc Fabregas for slange.

Videoklippet viste en vagt på Stamford Bridge, og episoden skulle efter sigende have fundet sted tidligere i denne sæson. Videoen er i løbet af de seneste par dage eksploderet på de sociale medier.

Chelsea har selv bekræftet episoden omhandlende vagten.

I videoen hører man vagten sige:

”Du er en slange. Du er Arsenal”

Videoen er sidenhen blevet hyppigt delt på de sociale medier, hvor mange Chelsea-fans er blevet chokeret over vagtens opførsel.

Episoden er blusset op lige inden Chelsea skal møde Arsenal, som er Fabregas’ tidligere arbejdsgiver, på søndag i Premier League. Arsenal ligger i toppen af ligaen, mens Chelsea ligger et godt stykke nede i bunden på en 14. plads, kun fire point fra nedrykningspladserne.

Den spanske midtbanespiller nåede at spille 503 kampe for Arsenal, før han i 2011 forlod den røde del af London til fordel for sin barndomsklub Barcelona.

Den tidligere Chelsea-træner, José Mourinho, hentede ham tilbage til Premier League, da Fabregas i juni 2014 underskrev en kontrakt, og dermed hjalp Chelsea med at vinde det engelske mesterskab sidste sæson.