Chelsea foretog sig sin næstdyreste handel, da de besluttede sig for at punge ud, og betale £40 millioner for Tiemoue Bakayoko i juli måned.

(Photo by Gareth Copley/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Antonio Conte tillod endda Nemanja Matic at skifte til Manchester United. Alt sammen et bevis på, hvor stor tiltro den italienske træner havde til den franske midtbanespiller.

Bakayoko var en af de største profiler på Monacos hold i sidste sæson. Monegaskerne imponerede, og de beundringsværdige præstationer var nok til en plads i semifinalen i Champions League.

Det skabte naturligvis opmærksomhed mod spillertruppen, og ikke mindst mod de sublime præstationer fra midtbanen. Tiemoue Bakayoko var en af de der spillere, som enhver klub i toppen af europæisk fodbold bare måtte eje.

Dog har den franske landsholdsspiller haft en blandet start på tilværelsen som Chelsea-spiller.

Det er ikke i alle kampe, Bakayoko har været lige overbevisende, og siden august er der da også blevet sat spørgsmål ved, om det nu også var den rigtige beslutning, da man i sin tid solgte Nemanja Matic, og stole blindt på den 23-årige midtbanespiller.

Men i går kom den så. Præstationen, alle havde ventet på. Bakayoko spillede en fin kamp, da Chelsea tirsdag aften slog Huddersfield.

Franskmanden åbnede kampen op, da han med en scoring midtvejs i første halvleg, satte gang i tingene for Chelsea. Willian gjorde det kort herefter til 2-0 for The Blues.

3-0 skulle det også blive, da Pedro kort inde i anden halvleg lukkede og slukkede festen. Laurent Depoitre kunne dog reducere til 1-3 i dommerens tillægstid, men resultatet blev der ikke rykket mere ved.

Conte fortalte herefter til pressen, at dette var Bakayokos bedste kamp som Chelsea-spiller, og det var Twitter-brugerne ret enige i.

Nogle af brugerne er endda gået så langt som at sige, at Bakayoko er bedre end Matic .

Selvfølgelig er en god præstation mod Huddersfield godt nyt, men Bakayoko skal bygge på, hvis han fremover vil huskes som en af de spillere, der gjorde en forskel for en af de største klubber i Premier League.