I morgen er en af sæsonens helt store kampe, når de nuværende Premier League mestre Chelsea, tager i mod Everton på Stamford Bridge. Vi bringer jer her en detaljere optakt og analyse af kampen. 

AF KRISTIAN PARIS

Nyheder 

Conte har næsten en fuld trup at stille med. Den eneste tvivl er Hazard,hvorfor Pedro eller Willian forventes at erstatte ham. Modsat har Koeman en del skader heriblandt Gueye, Ramires og Ramiro Funes Mori, Bolasie, Coleman, Barkley og McCarthy.

Forventede startopstilling: 

Chelsea : Courtois; Azpilicueta, Luiz, Cahill, Rudiger, Alonso; Fabregas, Kante, Bakayoko; Morata, Pedro.

Everton : Pickford; Holgate, Keane, Jagielka, Williams, Baines; Gueye, Besic, Davies; Rooney, Calvert-Lewin.

Nøglekampe 

Kampen bliver vundet på midten af banen 

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Evertons skader på den centrale del af banen vil bare ikke stoppe, og det er bestemt en af tingene, der kan afgøre søndagens storkamp.

Morgan Schneiderling og Idrissa Gana Gueye forventes ikke at spille mod Chelsea, hvilket bestemt er et tab for Merseyside-klubben.

Modsat har Chelsea en del klar, der skal erobre midtbanen. Conte kan igen still med både Fabregas, Kante og Bakayoko, der forventes at skulle sætte spillet op for London-klubben.

 

Koeman kan dog modsat spille sit nyindkøb Sigurdsson som en offensiv midtbane, der skal linke op med Rooney  – det vil bestemt skabe noget røre i Chelseas forsvar.

Forudsigelse: 

I de to klubbers seneste 8 kampe har Chelsea vundet fem af dem, så det er nok dem jeg ville lægge mine penge på søndag eftermiddag.

På papiret er Chelsea også klar bedst, men som de fleste ved, kan alt ske i Premier League. Se bare på Chelsea første kamp i sæsonen mod Burnley, hvor de tabte ydmygende 3-2.

Kampens resultat: Chelsea 2 – 1 Everton