I morgen møder de to engelske giganter, Chelsea og Man United, hinanden i et hæsblæsende Premier League opgør, der for begge klubber er afgørende for resultatet af sæsonen. Vi har udvalgt de bedste spillere fra de to hold. 

AF KRISTIAN PARIS 

Målmand- David De Gea

Manchester United v Everton - Premier League

Spanieren er en af de bedste målmænd på planeten, og på grund af hans fleksibilitet og adræthed, reaktionsevne er han blevet valgt frem for belgiske konkurrent i den ende af banen.

Hans præstationer har været stigende de seneste par sæsoner, og han er i højere og højere grad en nøglefigur for klubben.

Central midtbane – N’Golo Kanté

Stoke City v Chelsea - Premier League

Frisk fra Leicester historieskrivende mesterskab kom han i sommers til Stamfrod Bridge, hvor han ikke har gjort andet end at imponere.

Hans præstationer i form af  solide tacklinger, vanvittige interceptions og formidable pasninger er ved at sikre hans andet PL-mesterskab i streg og endnu et til Chelsea trofæskab. Simpelthen ‘outstanding’ .

Central midtbane – Paul Pogba

Sunderland v Manchester United - Premier League

Verdens dyreste fodboldspiller vil selvfølgelig altid få kritik.

Vendte i sommers ‘hjem’ til Manchester, og på trods af, at han ikke har lavet et to-cifret antal mål, eller lavet mere end 10 assists, har han alligevel gang i en rigtig god sæson.

Har under Mourinho spillet lidt længere tilbage på banen end han er vant til, hvorfor han heller ikke har været lige så farlig foran mål.

Men alle fodboldfans beundrer dog hans vanvittige halvliggende pasninger over 50-60 meter.

Offensiv midtbane – Henrikh Mkhitaryan

Manchester United v Everton - Premier League

Fik en svær start på tiden i Manchester, med skader og lignende.

Ser nu endelig ud til at have fundet den gamle form, med masser af mål og ligeledes assist.

Vanvittig hurtig på fødderne og bolden, og udgør kontrast en trussel for modstanderens forsvar med hans overblik og geniale pasninger. BEstemt en mand, der er værd at holde øje med i morgen.

Kantspiller – Eden Hazard

AFC Bournemouth v Chelsea - Premier League

En af de mest efterspurgte spillere i verden lige pt.

Belgieren har igen fundet den gamle form efter nedturen i sidste sæson.

Har indtil videre alvet hele 14 mål og fem assists i sæsonen – bestemt en forbedring af sidste sæson, hvor det kun lykkedes belgieren at score fire mål.

Ligeledes en af de to holds bedste spillere.