The Blues, som Chelsea også kaldes er ikke kendt for at producere deres egne stjerner. Ungdomsspillere fra akademiet når sjældent hele vejen til førsteholdet. Dog er danske Andreas Christensen og hovedpersonen for denne artikel, Callum Hudson-Odoi, undtagelser. Sidstnævnte kaldes af mange for Chelsea-wonderkid og ifølge det engelske medie Goal.com, så får han en ny forbedret kontrakt på Stamford Bridge. Dette selvom han faktisk er skadet i lang tid.

Den unge kantspiller på kun 18 år, født i år 2000, blev kendt for offentligheden i sommers, da han imponerede med flere mål og gode præstationer i sommerens pre-season. Efterfølgende blev han dog ikke vist den store tillid af træner. Og derfor har denne sæson mest af alt stået på få indhop som indskifter. Og som oftest startpladser i cupturneringerne.

Senest var han i aktion, i mandagens 2-2-kamp med Burnley. Her skulle Chelsea-wonderkid dog have slået sin akillessenen omkring anklen. Og han kommer til at være ude resten af sæsonen. Og formentlig også hen over sommerferien og måske også starten af næste sæson.

Chelsea-wonderkid får ny kontrakt

På trods af skaden, er London-klubben dog opsat på at give teenageren en ny kontrakt. Hvor lang kontrakten er, og hvor han går op i løn, er endnu ikke fastsat. Men det sker snart. Træner Maurizio Sarri har spillet en afgørende rolle i at overbevise Chelsea-wonderkid om at blive i klubben. Han ville nemlig kunne få meget mere førsteholdsfodbold andetsteds.

Han er på det seneste startet inde fire gange i Premier League. Og sammen med Ruben Loftus-Cheek, er det altså første gang, at der er en akademi-spiller der har gjort det siden John Terry.

Hans værdi er steget på det seneste og blandt andet Bundesliga-mestrerne Bayern München har meldt deres interesse i spilleren.