Chelsea har desværre måttet sande, at deres første bud på en af Bundesligaens store profiler i denne sæson, er blevet afvist. 

AF KRISTIAN PARIS

Ifølge det britiske medie the Daily Mail bliver Chelsea nødt til at forhøje deres bud, hvis de ønsker at hente Bayer Leverkusens fremadstormende kantspiller Leon Bailey.

London klubbens første bud var på over 200 millioner kroner, men den sum penge, er tyskerne ikke tilfredse med. De vil have over 100 millioner danske kroner mere.

Men selvom det første bud ikke blev accepteret, så skal Chelsea fans nok ikke frygte for meget. Den unge spiller, der kun er 20 år , har nemlig allerede erklæret, at han ønske at spille i Premier League på et tidspunkt i hans karriere – det skriver han på sin egen Twitter konto.

(Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Chelsea har eftersigende holdt øje med spilleren i lang tid – han er Contes førsteprioritet, når transfervinduet igen åbner efter årsskiftet.
Senest havde London klubbens talentspejdere ud, da tyskerne mødet Stuttgart i fredags. Her imponerende den tidligere Genk-spiller stort, da han scorede begge mål i en kamp, der endte 2-0 til Leverkusen.

Conte har længe været interesseret i den unge jamaicaner, hvorfor han allerede til vinter vil prøve at hente ham til klubben. Om det bliver en realitet må vi vente at se.

Men Chelsea er ikke alene om at være interesseret i den unge spiller, der kom til Europa allerede som 15 -årig.
Deres kollgerne fra Manchester United er eftersigende også store beundrere af Bailey, hvorfor det måske må ende ud i en budkrig, når transfervinduet åbner igen meget snart.

Bailey kom allerede til Leverkusen sidste vinter for omkring 100 millioner kroner. Han kontrakt udløber først efter næste sæson, men i denne har han allerede lavet fem mål og fire assists i blot 13 kampe for tyskerne i den bedste tyske række, Bundesligaen.