Af Anders Lang Jensen

De forsvarende mestre fra Chelses skal forsvare den engelske titel i den kommende Premier League-sæson. Derfor skal der jagtes nyt blod til at forstærke bredden på Antonio Contes mandskab.

Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images

Det er allerede blevet bekræftet, at London-klubben sælger andenmålmanden Asmir Begovic denne sommer, da den bosniske keeper tiltræder i klubben Bournemouth denne sommer. Dermed skal der en ny andenkeeper ind til at presse belgiske Thibaut Courtois.

Her kigger man mod ligarivalerne fra Manchester City. Her har man sagt farvel til en række spillere, der med kontraktudløb ikke længere fortsætter på Etihad Stadium efter sommerpausen. Her gør Chelsea sig klar på at signe med kontraktfrie Willy Caballero. Det skriver engelske Mirror.

Photo by Ian MacNicol/Getty Images

Frie transfers er ikke hvad, den stenrige Premier League er kendt for, men den argentinske keeper er i Contes øjne en stærk keeper at hente til truppen. Ifølge den engelske avis er Chelsea på nippet til at offentliggøre at Caballero er ny Chelsea-spiller.

Angiveligt skulle Conte have haft samtaler med den nu 35-årige målmand de seneste uger. Her er man blevet enige om de personlige vilkår i en kontrakt, der først bliver bekræftet den 1. juli, hvor transfervinduet slår dørene op. Først her er den argentinske keeper officielt på plads.

Den tidligere Malaga-målmand forlader Pep Guardiolas City-mandskab ved kontraktudløb, ligesom en række andre aldrene spillere i Manchester City-truppen gør det.