Engelske Chelsea må i øjeblikket grue for, hvad der kan ske dem, inden sommerens transfervindue er slut. Tre af klubbens profiler kan nemlig have skrevet under med en anden klub, inden sommerens forkortede transfervindue er forbi.

MOSCOW, RUSSIA – JULY 15: Paul Pogba of France celebrates victory with team mate Benjamin Mendy, Lucas Hernandez, Steven Nzonzi, Ngolo Kante and Benjamin Pavard during the 2018 FIFA World Cup Final between France and Croatia at Luzhniki Stadium on July 15, 2018 in Moscow, Russia. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Og de engelske medier spekulerer – som de så ofte gør – i, at Chelsea kan have mistet tre væsentlige profiler, når deadlinen er overskredet.

Der er tale om N’Golo Kanté, Willian og Eden Hazard. Førstnævnte rygtes til franske PSG, mens de to andre meldes på vej til henholdsvis FC Barcelona og Real Madrid.

1, 2, 3: Mareridtet i Chelsea

Express kan i dag melde, at Kanté og PSG skulle være langt henne i forhandlingerne, men at der dog er opstået et lille men. Kanté vil nemlig ikke selv tage en beslutning for hans fremtid, men vil i stedet lade ledelsen på Stamford Bridge om det svære valg.

FC Barcelona har fået deres tredje bud på Willian afvist, men har givet London-klubben et forbedret bud på brasilianeren. Det skulle angiveligt ligge i omegnen af 61 millioner pund. Læs mere om det her.

Sidst, men ikke mindst. Belgiske Eden Hazard er måske også fortid fortid i den engelske hovedstad, når kalenderen viser september. Hele året har rygtebørsen været fuld af spekulationer angående Chelsea-stjerne. Angiveligt skulle den handel ligge på 170 millioner pund.

Chelsea, som sluttede på en femteplads i den netop overståede sæson, får formentlig svært ved at erstatte de tre stjerner tilstrækkeligt. Med mindre de har den helt store pengepung fremme.