Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Chelseas brasilianske nyindkøb, Alexandre Pato, har lovet Chelseas fans, at han vil give sig 110 procent i de sidste kæmpe af sæsonen, da han vil have det meste ud af sæsonen.

Brasilianeren skiftede til Chelsea på en midlertidig aftale fra Corinthians, der gælder resten af denne sæson.

Pato har stadig sin første optræden til gode for Chelsea, da han i går sad ude, i det målløse opgør ude mod Watford.

På trods af dette, har brasilianeren arbejdet hårdt på klubbens fitnesscenter, og forventer at ville være klar mod Manchester United hjemme på Stamford Bridge, søndag eftermiddag.

Og i et eksklusivt interview med Chelseas hjemmeside gav Pato sit løfte til klubben. Han sagde:

”Jeg ved, at jeg kun har et par måneder, ind til slutningen af denne sæson, men hvad jeg kan love, er at jeg er forberedt på at gøre mit bedste, og jeg er forberedt på at præstere, det bedste jeg har lært af de sidste måneder i denne sæson.”

Angriberen fortsatte:

”På den fysiske side har jeg det rigtig godt. Som spiller, er du nødt til at få spilletid, men jeg føler mig forberedt. Jeg har trænet godt, og forhåbentligt kan jeg få nogle kampe og noget tid, så jeg kan tilpasse mig.

”Jeg har hørt en masse om Premier League, og jeg havde i AC Milan muligheden for at spille mod engelske modstandere, blandt andet Chelsea. Det er en anderledes liga, meget hård, meget fysisk, med en masse kontakt, og forhåbentligt kan jeg med min hurtighed være med til at hjælpe holdet.

Jeg håber jeg kan være med til at bidrage med en masse, og være i stand til at hjælpe holdet, og få en god tid her.”

Pato er blevet givet trøje nummer 11 i Chelsea-truppen.