Chelseas cheftræner Maurizio Sarri har ladet London klubben vide, at han åben overfor, at Chelsea legende vender tilbage til klubben. 

Det er dog ikke som spiller, at den italienske manager ønsker at bruge den tidligere Chelsea spiller John Terry som. Nej det er på den anden side af kridtstregerne  – sammen med ham.

Sarry byder midtstopperen velkommen som træner på Stamford Bridge fra denne sæson af. Det er uvist, hvad Terry selv siger til det tilbud.

Terry tilbragte sidste sæson i den næstbedste engelske række med Aston Villa. I sommers udløb den kontrakt og han er derfor uden job lige nu.
Tidligere på sommeren kom det frem, at han havde sagt nej til at skifte til den russiske klub Spartak Moskva, og derfor er det usikkert, hvor han ender nu.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Sarri tog over efter Antonio Conte i Chelsea denne sommer. I et før kamp interview forud for Chelseas kamp senere i dag mod Cardiff, har Sarri åbnet dørene for, at Terry muligvis kunne vende tilbage i en trænerrolle.

“Sidste gang jeg talte med ham fortalte han mig, at han ønsker at spille selv i en sæson mere. Men nu kender jeg ikke hans holdning. Jeg snakkede jo med ham før transfervinduet lukkede. ” slår den italienske manager fast.

“Chelsea er hans hjem, naturligvis. Jeg er åben over for ideen om hans tilbagevenden. Han vil helt sikkert kunne bruges – og ikke kun af mig. ” fortsatte han.

“Jeg ved ikke helt om det er realistisk. Men han har fortalt mig en masse ting. En af dem er, at han ønsker at spille. Jeg ved det ikke helt, men jeg vil snart snakke med ham igen .”

Mens Sarri byder Terry mere end vlekommen i Chelsea, har han dog udelukket, at han kan vende tilbage til truppen som spiller.