I øjeblikket er hele Chelsea holdet flyvende og dets succes præller af på samtlige omkring holdet; spillere, trænere og resten af staben. 

AF KRISTIAN PARIS 

Sæsonen er ved at være slut med under 10 spillerunder tilbage. Derfor er tiden for de fleste hold kommet til at se frem til den nye sæson.

Hvilke spillere, der skal beholdes, hvem man skal skille sig af med osv. Det er netop det Premier Leagues i øjeblikket bedste hold, Chelsea har gjort.

Deres største stjerne Eden Hazard er i skrivende stund milimeter fra at underskrive en nye kontrakt med London-klubben. En kontrakt, der eftersigende går helt til sommeren 2021 – det vil sige de næste fire sæsoner.

Belgieren nuværende kontrakt løber kun til 2020, men Chelsea vil være helt sikre på at beholde verdensstjernen så længe som muligt.

Og det kan man bestemt ikke klandre ham for, eftersom landsholdspilleren i denne sæson har nettet 11 gange i Premier League og assisteret fire.

Eden Hazard har haft en meget succesrig og målrig sæson hos Chelsea. (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

I øjeblikket fører belgierens klub Premier League i noget, der ligner sikker stil – de er da også storfavoritter til at løbe med titlen i år, eftersom de sidste år blev snydt af outsiderne fra Leicester City.

Hazards høje niveau har selvfølgelig tiltrukket interesse, hvorfor Chelsea er ivrige efter at forlænge med kantspilleren.

En klub, der meldes meget interesseret er den spanske kongeklubb Real Madrid. Her er et skifte ideelt, eftersom Madrid-klubbens to offensive stjerner, James Rodriguez og Iscos fremtid er uklar.

Denne spekulation skal sandsynligvis manes til jorden ved at forlænge belgierens kontrakt.

Klubben arbejder iøjeblikket, ifølge Daily Star, ligeledes på en kontraktforlængelse til managare Antonio Conte, ligesom midtbaneprofilen Nemanja Vidic står til at underskrive en ny kontrakt en gang i næste uge.