Trøje-gamet har altid været et stort spørgsmål i fodbold. Her får vi svaret på Chelseas trøjer i næste sæson.

Selvom denne sæson ikke er helt færdigspillet endnu er nogle klubber allerede begyndt at kigge frem mod næste sæson. Her tager vi et kig på Chelseas næste sæson.

Et billede af klubbens trøje for næste sæson er nemlig blevet lækket. Se billede via linket lidt længere nede. Angiveligt deler billedet en del af klubbens fans.

Det italienske har inspireret Chelsea i deres trøjevalg for næste sæson. Via mediet Breathe Chelsea er det lykkedes en del af klubbens fans at få et billede af Eden Hazard i klubbens trøje for næste sæson.

Belgieren er i det gyldne snit i billede. Det er meget bemærkelsesværdigt, fordi på det seneste har der været solide rygter om at landsholdsspilleren skulle være på vej væk. Spanske Real Madrid har nemlig længe været interesseret i Edene Hazard. Derfor er det underligt at se ham posere i klubbens nye trøjer.

Se dem på linket nedenfor:

https://twitter.com/BreatheChels/status/1122438707829723141/photo/1

Hazard står på billedet mellem to af klubbens andre store stjerner: Azpilicueta, der har været anfører i denne sæson og Ampadu. En spiller, der rigtig nok ikke er en stjerne, men han er en af de unge spillere, der netop er brudt igennem til førsteholdet.

Trøjen, der er fremstillet af Nike, er i et fragmenteret mønster i Chelseas klassiske farver: blå og lidt hvid. Den er i V-hals, hvilket dog er nyt i forhold til denne sæsons trøje, der er rund i halsen.

Yokohama Tyres er fortsat hovedsponsor på trøjerne. På ærmerne har de Hyundai ligesom på tidligere trøjer.