Juventus’ forsvarsspiller har afsløret, at han ikke bærer nag overfor Luis Suarez, der som mange husker, skandaløst vælge at bide italieneren i skulderen under de to  nationers møde til VM i 2014. 

AF KRISTIAN PARIS

For fire år siden rasede hele verden, da den sydamerikanske angriber, der var på vej til at blive solgt af Liverpool til Barcelona, valgte at tage en meget atypisk metode i brug for at få opmærksomhed – eller score og lave mål.

Luis Suarez valgte at bide midtstopperen Giorgio Chiellini i skulderen. Noget som dommeren ikke med det samme så, men som han senere blev ekskluderet for. Nu slår Chiellini fast, at han ikke bærer nag og bare ønsker at slutte fred med angriberen og for eksempel udveksle trøjer næste gang de møder hinanden.

Chiellini var desværre ikke med, da Juventus mødte Suarez og Barcelona i Champions League kvartfinalen bare et år efter VM-slutrunden i sommers. Han var heller ikke med, da de to klubber mødte hinanden i gruppespillet i denne sæson.

Foto: Lukasz Skwiot / Foto Olimpik

Juventus skal møde Real Madrid og Barcelona skal møde Roma i denne sæsons kvartfinaler i Champions League, og selvom Real Madrid er en hård modstander er der stadig en chance for, at begge klubber går videre til semifinalen og dermed har de endnu en chance for at møde hinanden i et opgør.

” Vi har mødtes på banen siden 2014, og det har været en fornøjelse, fordi han er en god angriber og altid vil være en udfordring for et forsvar.” , har den 33-årige midtstopper forklare til mediet El Mundo.

Suarez skiftede til Barcelona fra Liverpool for ca 600 millioner kroner i ugen efter biddet på Chiellini. Hans straf var at blive udelukket i fire måneder af FIFA, mens ofrets men var ubetydelig og overfladiske.

Suarez Uruguay