Her er listen over de transfers, der meget vel  kunne være blevet til virkeligheden….

  1. Dele Alli til Liverpool (2015)

Den tidligere Liverpool manager Brendan Rodgers kontaktede MK-Dons manageren Karl Robinson for at hente deres unge stjerne, Dele Alli.

Liverpools ejer var dog ikke helt enig i den beslutning, og han var ikke klar til at betale de 50 millioner kroner som klubben krævede for ham. Derudover ville han heller ikke tilbyde en 40 000 kroner kontakt til Dele Alli, som var det han krævede, hvis han skulle skifte til Liverpool fra den bedste engelske række.

  1. David de Gea til Real Madrid (2015)

Manchester Uniteds darling, David de Gea, var milimeter fra at skifte det kolde Manchester ud med sit hjemland, Spanien, i hovedstaden Madrid.

I August 2015 var han meget tæt på at skifte til rivalerne for den klub han havde været en del af bare få år forinden.

I stedet afslog han tilbuddet og Real Madrid ehntede Keylor Navas for 300 millioner kroner i stedet.

  1. Alan Shearer til Manchester United (1996)

Han vandt den gyldne støvle i sæsonen før var en af de største stjerner i det daværende Champions League, var det naturligt, at Alan Shearer blev et transfermål for Sir Alex Ferguson og resten af Manchester United.

Ifølge Man United var det personlige vilkår for transferen blevet accepteret af angriberen selv, og han havde faktisk været på hjemmebesøg hos Selveste sir Alex Ferguson.
Men da et bud på 150 millioner kroner kom fra hans barndoms klub Newcastle, blev fristelsen for stor og han vendte tilbage og gjorde karriere der i stedet.

  1. Steven Gerrard til Chelsea (2005)

Tilbage I 2005 var det meget tæt på, at Chelseas daværende helt store kanon skiftede væk til PL-rivalerne fra Chelsea.

Dengang var Mourinho manager i Chelsea, og han var meget tæt på at lokke den unge englænder til London. For dengang var Gerrard angiveligt meget tæt på at bede om at skifte klub – altså en officiel transferanmodning.

Chelsea vandt året efter deres andet titel under Mourinho  – ja, Gerrard, du skulle nok have skiftet…