Sky Sport melder i deres gule felt “Breaking”, at Chelsea skulle være meget interesserede i Manchester Citys Sergio Aguero og, at Guardiola angiveligt skulle have givet grønt lys for, at Aguero kan skifte City ud med Chelsea. 

Argentineren bliver set som en af Premier Leagues bedste angribere, med 169 mål i 253 optrædender for de lyseblå.

Dog er hans fremtid kommet i tvivl, efter Gabriel Jesus imponerede mod slutningen af sæson, efter hans skifte fra Palmeiras, og slog endda helt Aguero af til sidst.

Sky Sports mener, at Chelsea har en meget “seriøs og stærk interesse” i at købe den 29-årige, men det skal tilføjes, at en eventuel handel vil blive meget svært for London-klubben, da City ikke vil af med ham.

Aguero er en af mange angribere, der bliver jagtet af the Blues, der også er interesserede i Real Madrid-angriber Alvaro Morata, Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang og Torino-stjernen Andrea Belotti.

Da City-ejeren blev spurgt om Aguero ville blive på Etihad i maj, sagde han: “Helt sikkert. Der har aldrig været tvivl om det. Jeg har læst mange spekulationer og de er latterlige.

“Sergio Aguero er en af verdens bedste spillere. Vi er et hold der kæmper for at vinde trofæer hvert år.

“At have Sergio Aguero som en del af vores trup, er et krav. Der har aldrig været tvivl. ”

City vil blive en af Chelseas største rivaler i næste sæson, efter allerede at have brugt rigtig mange penge på at købe spillere som, Bernardo Silva, Ederson og Kyle Walker.

Skulle Aguero skifte til Chelsea, ville de fleste Chelsea-fans og David Luiz nok rynke lidt på næsen, efter at han hele to gange har flæsket David Luiz og fået lang karantæne som følge.