På trods af interesse fra Atletico Madrid og Manchester City, fortæller Aubameyang hvilken klub, der som den eneste i hele verden, kan lokke ham til at skifte væk fra Borussia Dortmund. Og det er overraskende… 

Af David Paris 

Ifølge det engelske medie Goal siger Pierre-Emerick Aubameyang, at hans målsætning er at komme til at spille for Real Madrid. Samtidigt siger angriberen, at det også er den eneste klub i verden, der overtale ham til at skifte væk fra sin nuværende klub Borussia Dortmund.

Tidligere på året fastlog den gabonesiske fodboldspiller i et interview, at han lovede sin bedstefar, inden han døde, at han en gang ville komme til at spille for Real Madrid.

Det holder imidlertid ikke andre klubber fra at erklære deres interesse, og specielt et skifte til Atletico Madrid og Manchester City har været på dagsordenen på flere anerkendte fodboldmedier. Forståeligt for angriber, der scorede 39 mål for Dortmund sidste sæson.

Selv siger han om Real Madrid, der har legende Zinedine Zidane som træner: “Den eneste klub, jeg ville forlade Dortmund til  fordel for er Real Madrid. Hvis de ikke ringer, kan jeg ikke forlade Dortmund. 

“Min bedstefar, far til min mor, har altid ønsket, at jeg ville komme til at spille i Spanien og for to år siden, da han døde, lovede jeg ham, at jeg en dag vil komme til at spille for Real Madrid – og jeg arbejder hårdt for at nå dette mål.

“Real Madrid er mit vigtigste mål, men i dette øjeblik kan jeg lide det i Dortmund. Hvis der er en chance for at gå til Madrid, vil jeg straks sige ja – Men i øjeblikket er der ingen kontakt,” slutter den 27 lynhurtige angriber.